B2B -Information til erhvervskunder

 

 

 

Lotus Belle er en europæisk producent af unikke event- og glampingtelte. Vi er blandt first-moverne på glampingscenen, når det kommer til unikke udendørsoplevelser og bæredygtige overnatningsløsninger. Vores telte kan findes over hele verden og giver maksimal komfort, bæredygtig luksus og moderne æstetik på alle årstider. Lotus Belle havde 10 års jubilæum i 2022, og Lotus Belle Nordic er enedistributøren af teltene i Norden. Hos os betjenes du direkte af ejerne Jonas og Jørgen Peter, som er eksperter i glamping. Teltenes design er beskyttet under Europæisk designlovgivning.

 

Hvorfor vælge Lotus Belle-telte?

 • Udvid din event- og overnatningskapacitet hurtigt og fleksibelt
 • Skab et eksotisk tilbud til dine kunder
 • Vores telte er smukke og med høj æstetik
 • Unikt og patenteret design
 • Høj kvalitet og telte med lang levetid
 • Overholder EU-lovgivning omkring brandsikkerhed
 • Stor rummelighed med fuld ståhøjde (180 cm) helt ud til kanten. Den ekstra volumen gør det muligt at indrette sig med almindelige møbler – som et ”hotelværelse i naturen”
 • Stjernekig fra vores Stargazer-modeller
 • Vores erfaring er, at i vil opleve glade kunder, som er villige til at betale en fair pris
 • Investering i Lotus Belle telte med henblik på udlejning har potentiale til hurtig tilbagebetaling
 • Marked for brugte Lotus Belle telte = gensalgsværdi

 

Se vores telte: Ønsker du at se vores telte, så mød os på messer og festivaler i hele Norden. Få information på Facebook, Instagram og Linkedin eller kontakt os for program over hvilke festivaler, vi deltager i. Om sommeren kan vores telte ses på Svendborg Sund Camping. I visse tilfælde kan vi arrangere vinterfremvisning, kontakt os for aftale. Alternativt kan du besøge Lotus Belle camps i Norden – kontakt os for en liste over telte nærmest dig. Prøv desuden en virtuel rundtur i vores telte på www.lotusbelle.dk/virtuel-tur 

 

Komplet glampingkoncept: Vi kan i samarbejde med vores partnere levere fuldt glamping koncept med interiør og platform. På den måde kan du komme hurtigt og nemt i gang. Du kan også blot købe enkelttelte med tilbehør og stå for resten selv. Vi giver gerne anbefalinger til hvilke teltstørrelse, der passer til jer.

 

3D-tegninger: Er du ved at projektere, kan vi bistå med 3D-visualiseringer af en teltcamp på din grund mod et honorar.

 

Inspiration til camps opbygning: Ønsker du inspiration og idéer til opbygningen af din camp, så kontakt os. Vi har bl.a. et inspirationskatalog, hvor du kan se, hvordan Lotus Belle-teltene bruges kreativt over hele verden.

 

Love, regler og tilladelser: Har du spørgsmål vedr. love, regler og tilladelser henviser vi til landinspektør Uffe Holm (tel. 20162473) ved https://landsyd.dk/, som kan vejlede dig. Vi yder ikke rådgivning ang. tilladelser, da hver sag er unik og lovgivningen ofte kompleks.

 

Bedste fragtpris: Planlægger du en større ordre med flere telte, tæpper og andet tilbehør, så kontakt os for at få oplyst den samlede pris inkl. fragt. Vi kan som oftest regne en bedre fragtpris manuelt end den vores webshop giver dig.

 

Vedligehold: Angående vedligehold, så tilbyder vores partnere rens, genimprægnering og reparationer. Vi har ligeledes et lager af de vigtigste reservedele, hvis noget skulle opstå undervejs i sæsonen. De fleste af vores telte består af sektioner, som nemt kan udskiftes ved behov.

Vi tilbyder desuden alle vores kunder ½ times onlinemøde, hvor vi sammen kan gennemgå de vigtigste ting omkring vedligeholdelse af dit telt. Det kan bookes via vores online mødefunktion. Du kan også læse vores vedligeholdelsesmanual selv her.

 

Samarbejde: Ønsker du at samarbejde omkring et projekt, event, en film, festival eller andet så er vi mere end villige til at høre dine ideer!

 

Udlejning: Vi arbejder på at kunne tilbyde udlejning af Lotus Belle-telte med et fast koncept i fremtiden. Kontakt os gerne allerede i dag, hvis du har en konkret forespørgsel, så ser vi, om vi kan hjælpe.

 

Book et møde med os for at drøfte vores tilbud og komme i gang med Lotus Belle-telte på dit sted! Det er gratis og uden forpligtigelser - book ved at trykke her.

 

 

Vi står klar til at hjælpe dig – kontakt os i dag på 25 72 26 15 (Jørgen Peter) eller 27 28 60 53 (Jonas).

Lotus Belle Nordic