Vilkår og Handelsbetingelser (privatkunder)

1. HANDELSBETINGELSER

Vilkår og betingelser

Disse vilkår og betingelser omfatter samtlige telte og relateret tilbehør leveret af Lotus Belle Nordic, herefter “Lotus Belle.” Disse erklæringer gælder i tillæg til alt anden information på hjemmesiden. Læs dem nøje, inden du afgiver din ordre, og udskriv en kopi til fremtidig reference. Ved at afgive en ordre hos os eller acceptere levering af et af vores produkter, accepterer du disse vilkår og betingelser. Din ordre betragtes som accepteret, når produktet er afsendt. Under Vilkår og Betingelser er "du", "din", "dit" og "dig selv" henvisninger til enhver person, der bestiller varer fra Lotus Belle, og "virksomheden", "vi", og "vores" refererer til Lotus Belle.

 

2. BETALING

Du kan købe med kendte kreditkort. Du kan også foretage en elektronisk bankoverførsel, som vi foretrækker.

Betaling sker via en sikker forbindelse der stilles til rådighed af NETS. Der kan betales med:

  • Dankort /VISA Dankort
  • eDankort
  • VISA, VISA Electron
  • Mastercard, Mastercard Debet, Maestro
  • American Express, JCB
  • Bankoverførsel (reg. Nr. 0847, bankkonto nr. 0000698725)

 

3. TILGÆNGELIGHED

Alle varer, der annonceres til salg, er under forbehold for tilgængelighed. Vores hjemmeside vil normalt sikre, at "Kan bestilles" skiltet dukker op, så snart vi har solgt det sidste eksemplar af produktet. I sjældne tilfælde at vi ikke er i stand til at levere de varer, der vises som tilgængelige på hjemmesiden. Det kan skyldes en fejl i lageroptællingen. I så fald vil vi kontakte dig hurtigst muligt. Hvis produktet af en eller anden grund ikke er tilgængelig, kan vi foreslå dig et alternativt produkt af tilsvarende kvalitet og pris. Det er dit valg. Hvis du ikke ønsker det foreslåede alternativ, returnerer vi din indbetaling hurtigst muligt. Hvis vi af anden årsag ikke har mulighed for acceptere din ordre, refunderer vi også din indbetaling hurtigst muligt.

 

4. PRODUKTSPECIFIKATIONER

Det kan forekomme, at producenten ændrer lidt på specifikationerne uden forudgående varsel. Eventuelle væsentlige ændringer vil blive meddelt på vores hjemmeside. Alle farver, størrelser, vægt og mål, der fremgår på hjemmesiden, er cirka-angivelser, men vi gør alt for at sikre, at de ligger så tæt som muligt på det, der vises.

 

5. ORDREANNULLERING

Vi vil bestræber os på at imødekomme alle kunders ønsker - også når købssituationer ændrer sig. Men ordreannulleringer påvirker vores forretning. Derfor vil man ved annullering af forudbestillinger blive opkrævet 10% af ordrens værdi.

 

6. PRISER

Alle priser er vist i DKK og er incl. moms. Priser kan af og til ændre sig uden varsel, men alle ordrer, inkl. depositum vil blive opfyldt til den pris, der er angivet på tidspunktet for ordren. Fragt er ekstra (læs mere om fragt på siden "Fragt og Levering".

Ønsker du at bestille 3 eller flere produkter, bedes du kontakte os inden. Det er muligt få rabat ved køb af 3 produkter og derover, afhængig af vores skøn og produktets tilgængelighed.

 

7. SKADE UNDER TRANSPORT

Hvis du modtager en forsendelse fra Lotus Belle, hvor indholdet er beskadiget under transport, bedes du straks meddele det til os på en mail. Når vi har modtaget den beskadigede pakke til videre undersøgelse, vil vi tilbyde / udstede fuld refusion, inkl. de normale omkostninger ved returforsendelse. Alternativt kan vi betale for reparationer, hvis skaden er mindre, og vi er enige om at håndtere det på den måde.

 

8. REKLAMATIONSRET

Når du handler på hos Lotusbelle.dk har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

 

Vi vil normalt bede dig om at sende digitale fotos af problemet inden du sender produktet tilbage til os. Hvis vi er enige om at udskifte eller reparere den fejlbehæftede del af produktet, leverer vi denne, så snart vi er i stand til det. Vi kan være nødsaget til at indhente udskiftningsdelen fra en ekstern producent. Hvis det skønnes rimeligt, betaler vi for reparation eller installation af udskiftningsdelen, såfremt det kræves for at løse problemet. Er problemet meget alvorligt, kan det ske, at vi udsteder et erstatningsprodukt efter vores skøn. Vi vil muligvis kræve, at defekte varer returneres til os til videre undersøgelse, og vi betaler fragten.

 

Reklamationsretten dækker ikke skader, der er forårsaget af upassende eller uansvarligt brug af produktet, som beskrevet i Afsnit 11 ("Ansvarlig brug af Lotus Belle telte og relaterede produkter") og Afsnit 12 ("Hvis vores produkter bruges af offentligheden"), der er anført nedenfor. Reklamationsretten gælder muligvis ikke, hvis produktet er ændret, eller der er lavet forandringer, som kan påvirke det originale produkts ydeevne.

 

9. FORTRYDELSESRET

Du har 14 dages fortrydelsesret ved køb via vores netbutik. Din fortrydelsesfrist starter først, når du har modtaget varen, fx når den er afleveret på din adresse, eller du har hentet den på en postcentral.

 

Hvis du fortryder dit køb er det vigtigt at du giver os skriftlig meddelelse herom ved at skrive til os på jpp@lotusbelle.dk senest 14 dage efter du har modtaget varen. Efter din meddelelse om fortrydelse af købet har du 14 dage til at returnere varen til os. Køber er ansvarlig for varen, indtil det igen er i vores hænder. Varen skal være ubrugt og returneres i original emballage.

 

OBS: Ved fortrydelse af et køb betaler køber selv for fragtomkostningerne ifm. returneringen.  Vi håber på forståelse for, at vores telte er store, tunge produkter, og vi kan derfor ikke tilbyde vores kunder gratis retur.

 

Du kan forvente tilbagebetalingen med samme betalingsform, som blev brugt til købet. Fortryder du dit køb sker tilbagebetalingen inden for 14 dage efter, at vi har modtaget varen. Vi er ikke forpligtet til at tilbagebetale dele af produkter, der har været åbnet og/eller brugt.

 

10. REFUSION VED FORSINKELSER

En fuld refusion af depositum udløses kun, hvis Lotus Belle ikke leverer produktet inden for den angivne tidsplan på ordretidspunktet. Enhver anden årsag udløser ingen tilbagebetaling af depositum. Hvis en fabriksforsendelse til vores lager er forsinket, kan vi bede dig om at acceptere en senere levering fra os, men valget er dit. Accepterer du ikke den senere levering, refunderer vi dit depositum fuldt ud.

 

11. ANSVARLIGT BRUG AF LOTUS BELLE OG TILBEHØR

Da vi ikke har kontrol over, hvordan vores telte og tilbehør anvendes, kan vi ikke holdes ansvarlig for personskader eller skader på telte, der er i brug. Det gælder f.eks. dårligt vejr, inkl. kraftig vind, snestorm og oversvømmelse, eller indtrængen af skadevoldende dyr/insekter og andre force majeure hændelser. Brugere skal udvise omhu ved valg af et opsætningssted og ved brug af produktet. I forhold til vejrskader kan Lotus Belle ikke holdes ansvarlig for personskade eller skade på telte og indhold, hvis teltet er udsat for dårlige vejrforhold som kraftig blæst eller er opstillet i lavtliggende områder, hvor der er risiko for oversvømmelser eller nedfaldne grene og el-ledninger. Vær opmærksom på vejrvarsler.

Reklamationsret dækker ikke ved selvpåførte skader som f.eks. ridser i kanvassen og skader forårsaget af ekstremt vejr brug, samt på festivaler og lignende. Vi dækker heller ikke skader, der opstår, mens teltet er uden opsyn. Vi anbefaler ikke at sætte telt op i kuling (mere end 18 m/s) eller derover. Indgangspartier (porch) er ekstra vindfølsomme og bør tages ned ved kraftig vind og særligt ved vind over 14 s/m. Det er dit ansvar at kontrollere, vurdere og beslutte, om vejret er passende til camping. Lotus Belle telte er lavet af kvalitetsmaterialer, og vores erfaring er, at et korrekt opført Lotus Belle telt kan modstå en række vejrforhold. Vi kan dog ikke tilbyde vejledning om de individuelle situationer, fordi det afhænger af flere faktorer: 1) Er vores instruktioner blev fulgt ved opsætning af teltet, 2) hvor godt er pløkkerne slået i jorden, 3) hvor blød er jorden, 4) og hvor beskyttet ligger teltstedet.

Teltene er primært designet til sommerbrug. Vi anbefaler ikke, at teltene anvendes i længere perioder ad gangen i vinterhalvåret, eller i områder med risiko for kraftig snefald. Teltene kan holde til ca. 2-3 cm sne. Hvis der kommer mere end dette, kan teltet risikere at kollapse pga. sneens vægt på taget. Lotus Belle Nordic kan ikke holdes ansvarlig for skader opstået som følge af snevejr.

Ved brug af apparater som komfurer og andre madlavnings- eller opvarmningsmetoder i teltet: Vær opmærksom på, at det er helt på brugerens egen risiko. Lotus Belle kan ikke holdes ansvarlig personskade eller andre skader, forårsaget ved brug af brændstofbaseret eller elektriske apparater i teltet eller i nærheden. Kontakt de lokale myndigheder for information om gældende brandbestemmelser og sikkerhedsanbefalinger. På samme måde er vi ikke ansvarlige for ulykker eller skader på brugere af vores telte. Brugere bør tage rimelige forholdsregler og udvise forsigtighed i betragtning af produktets karakter, som f.eks. at undgå at snuble over bardunerne.

Vores produktkvalitet er i top, men pas alligevel rigtig godt på dit telt, og det vil have en livslang levetid.

 

12. PRODUKTER ANVENDT I DET OFFENTLIGE RUM

Hvis vores produkter udlejes til offentlige eller kommercielle formål, hotelvirksomhed eller andre formål af en person, som ikke er køber af ​​produkterne, og personen finder anledning til at yde refusion eller skadesdækning til egne kunder på grund af personskade eller af andre årsager, er Lotus Belle ikke ansvarlig for at dække disse tab. På samme måde er Lotus Belle ikke ansvarlig for udgifter eller omkostninger i forbindelse med skade på omdømme eller tabt forretningsfortjeneste som følge af produktfejl eller af andre årsager. Under visse omstændigheder og efter vores skøn kan vi vælge at tilbyde udskiftning af produkter eller foretage tilbagebetaling. Det maksimale refunderede beløb vil ikke overstige den pris, køber har betalt for produktet. Lotus Belle påtager sig ikke ansvar for kvæstelser, forårsaget af forkert brug af vores produkter.

 

Det er brugerens ansvar at håndtere teltet korrekt, kontrollere delene regelmæssigt og undersøge vejrudsiger, når teltet er i brug. Skal vores produkter anvendes til offentlige formål, skal du sørge for egen ansvarsforsikring til at dække alle eventualiteter.

 

13. PRIVATLIV OG BRUG AF KUNDEINFORMATION

Vi tager alle normale forholdsregler for at beskytte vores kundeoplysninger. Vi udleverer ikke kundeinformation til 3. part uanset formålet.

 

14. TILLÆG TIL AFTALE MELLEM PARTER

Vores handelsbetingelser udgør hele aftalen mellem parterne. Ingen ændring af disse vilkår og betingelser er gyldige, medmindre de er skriftlige og underskrevet af de berørte parter.

 

15. ÆNDRINGER I VILKÅR

Vi har mulighed for at ændre vilkår og betingelser uden varsel. Eventuelle ændringer gælder for alle produkter, der leveres efter ændringen af ​​vores vilkår og betingelser.

 

16. VÆRNETING

"Kontrakten" skal fortolkes og anvendes i overensstemmelse med dansk lov, og parterne i kontrakten er enige om udelukkende at være underlagt de danske domstoles jurisdiktion.