Om Lotus Belle

Lotus Belle Tents Ltd. holder til i Bristol, Storbritannien. Designeren bag er Harriet Seddon. Læs og hør historien om teltenes design her.

Lotus Belle-designer Harriet Seddon har gjort noget, som mange drømmer om, nemlig at forvandle sin passion til sit arbejde. Da hun voksede op i det sydlige England, tilbragte hun somrene sammen med sin familie på campingpladser og begyndte at designe telte. I en alder af 19 år, under sine designstudier, begyndte Harriet at arbejde på, hvad der senere ville blive Lotus Belle.

 

I 2012 begyndte den kommercielle produktion af Lotus Belle-teltene. Ved hjælp af gode, holdbare materialer ville hun gøre op med brug-og-smid-væk kulturen af ​​bl.a. plastiktelte. Mottoet hun arbejdede ud blev derfor: Telte til livet, ikke lossepladsen!

 

Inden for kort tid er Lotus Belle blevet anerkendt i hele verden inden for glamping-scenen og vores telte findes nu på alle kontinenter og i de smukkeste hjørner af verden. I næsten ti år har vi designet og fremstillet æstetiske glampingtelte med det karakteristiske klokkeformede design.

 

Lotus Belle er den perfekte løsning til dem, der ønsker at tilføje ekstra komfort til den traditionelle campingoplevelse. Uanset om det er en langsigtet løsning, et pop-up-paradis på festivaler eller til korte ture, så passer Lotus Belle til opgaven.

Link til Lotus Belle UK: https://lotusbelle.co.uk/

 


 

Om Lotus Belle Nordic-teamet

Lotus Belle Nordic er officiel nordisk distributør af de patenterede Lotus Belle-telte. Vi er en familiedrevet virksomhed baseret i Syddanmark.

Lotus Belle Nordic er en familievirksomhed og består af mig, Jørgen Peter og min søn Jonas. Jeg opdagede Lotus Belle-teltene, da min hustru ønskede at udvikle sin campingplads. Efter lidt research fandt jeg Lotus Belle, som vi bestilte et par hjem af, og vi har nu i 4 år oplevet gæsternes dybe glæde over at være sammen i disse smukke telte.

 

Efter at have været salgsagent en årrække blev jeg valgt som den officielle forhandler af Lotus Belle i Norden. Jonas blev en del af firmaet i 2020 og hjælper bl.a. med kundeservice, marketing og e-commerce.

 

Vi elsker begge den nordiske natur og har tilsammen arbejdet i både Grønland, Island og Norge. Vi sætter begge en stor ære i at hjælpe vores kunder bedst muligt, så vores telte kan få et langt og godt liv samt skabe rammen for mange gode naturoplevelser. 

 

Vi håber, at du/I får lyst til at overnatte i telt 😊 Lotus Belle-teamet vil gøre os umage med at skræddersy en løsning, der passer netop til dig.

 

Venlig hilsen

 

Jørgen Peter, Indehaver

 

Jonas, Projektleder

 

 

Lotus Belles værdier

Tilbage til naturen

I Lotus Belle tror vi, at mange har behov for at genetablere fobindelsen med naturen samt andre mennesker, både fysisk og mentalt.

 

Det mener vi kan ske ved at tilbringe mere tid sammen med venner og familie i naturlige omgivelser. Og ved at være til stede i nuet, fri fra det moderne samfunds krav og forventninger for en stund.

 

Vores telte tager udgangspunkt i det store fællesrum. Det cirkulære rum har efter sigende en beroligende effekt på os mennesker. Og det skulle bl.a. fremme lighed, sammenhold og fællesskab i rummet. Dette harmonerer også med trosystemet hos nomadefolket, som opfandt yurten i sin tid.

 

Kan vi bidrage til, at flere får gode oplevelser i naturlige omgivelser med deres kære, har vi nået vores mål.