Webshop

Velkommen til vores webshop. Her finder du vores udvalg af luksustelte og tilbehør.

Vi forventer at få nye varer på lager igen d. 1. marts 2021.

OBS: Leveringstid på bestillingsvarer er ca. 3 måneder, med undtagelse af tilbehør, som ofte kan bestilles hjem hurtigere.

Download produktkatalog her  

Hvorfor købe et Lotus Belle-telt?

Kvalitetsmaterialer

Som en del af vores mission om at befri verden for ​​engangstelte, har vi valgt materialer, komponenter og fremstillingsprocesser af højeste kvalitet. De fleste Lotus Belle-telte (undtagen Air-modellerne) er lavet af kraftigt 360 gr./kvm kanvas, behandlet med midler mod vind, vand, ild og råd. Bunden er produceret i tyk PVC og holder alt vand ude. Stængerne er i metal, hvilket giver teltet styrke og stabilitet. De massive pløkker og barduner holder teltet på plads selv i stærk vind.

Ekstremt rummeligt

Lotus Belle tilbyder dig et imponerende rum med fuld ståhøjde helt ud til kanten. Den ekstra volumen ift. andre teltbrands gør det muligt at indrette sig med almindelige møbler. Det sikrer også mere luft og dermed bedre indeklima. Teltets størrelse gør det muligt at foretage sig andre aktiviteter, end blot overnatning - fx opholde sig behageligt i dårligt vejr, læse og dyrke fitness.

Elegant design

Dets simple elegance og de feminine kurver gør Lotus Belle svær at modstå. Kombinationen af en mongolsk yurt og et almindeligt bell-telt gør Lotus Belle til ikke bare et smukt, men også et rummeligt, stabilt, holdbart og transportabelt glampingtelt, der vækker opsigt.

Utallige anvendelesmuligheder

Lotus Belle-teltene er velegnet til glamping og overnatning på campingpladser, festivaller, mm. Teltene kan også bruges til yogakurser, mindfullnes-sessioner og retreats i naturen. Sidst men ikke mindst fungerer de også perfekt som ekstra gæsteværelse, rum til kolonihaven eller fast sommerresidens.

Kontakt os

Kontakt os endelig, hvis du har forespørgsler om teltene, fremvisninger, bestillingsvarer, mængderabat, osv. :)

Lotus Belle telte® er et registreret varemærke. Teltenes design er patenteret og beskyttet af EU's-designrettigheder. I Norden forhandles teltene udelukkende via www.lotusbelle.dk.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.

Godkend