Fragt og levering


Vi leverer vores telte i Danmark til faste priser, og vi bruger anerkendte fragtvirksomheder, så dit telt når sikkert frem til dig. Du har også mulighed for at spare fragten og selv afhente din vare gratis hos os i Svendborg.


Pris for levering Danmark:


  • 3m telte: 1.000 ,- DKK
  • 4m telte: 600,- DKK
  • 5m telte: 650,- DKK
  • 6m telte: 1.250,- DKK
  • Afhentning i Svendborg: 0,- DKK


(Prisvariationen skyldes, at teltenes emballage har forskellige dimensioner).


Vores telte er produceret i højkvalitets kanvas og med solide sidestænger, centerstand, pløkker, barduner mm. En konsekvens ved den ekstra holdbare kvalitet er ekstra vægt - hvilket afspejler sig i transportomkostningerne. Hvis du vil spare fragtomkostningerne, har du altid mulighed for selv at samle teltet op hos os i Svendborg.


Levering af tilbehør udregnes på baggrund af varens størrelse/vægt/destination.


Leveringstider:


  • Varer på lager: Ca. 7 hverdage
  • Varer, der skal bestilles hjem: Ca. 3 måneder


Ordrer afsendes normalt inden for 2 arbejdsdage efter bestilling. Efter afsendelse sender vi køber en mail med det anslåede leveringstidspunkt og sporingsdetaljer fra transportøren.


Vi kan ikke garantere leveringstidspunkt eller sporingsdetaljer, da nøjagtigheden af ​​disse er i transportørens hænder. Nogle gange forsinkes forsendelsen i transit på trods af de bedste bestræbelser fra alle parter.Din pakke

Dit telt ankommer i to pakker på hver mellem 30 og 50 kg (Airbud'en dog i én kasse på 26,5 kg). Den ene kasse indeholder teltdugene, og den ande indeholder stænger, reb, pløkker mv. (se billede).


Indholdet i hver pakke er omsluttet af en kanvaspose. Kanvasposerne fungerer som beskyttelsesemballage, men kan være rare at gemme til opbevaring af teltet off-season.


Levering i Norden

Vores telte er produceret i kvalitetsmaterialer, og er designet til at modstå kølige, vindrige og regnfulde forhold i tempererede klima. Vi leverer derfor selvfølgelig også til det meste af norden (Norge, Sverige, Finland, Island, Færøerne, Grønland og Åland).


Forsendelsesomkostningerne til de nordiske lande afhænger af leveringsadresse, vægt og størrelse på de bestilte produkter og den forsendelsesmetode, som køber foretrækker. Kontakt os for et tilbud.


Lotus Belle er normalt ikke ansvarlig for importtold eller andre afgifter i destinationslandet.

Kontakt os

Kontakt os endelig, hvis du har forespørgsler om teltene, fremvisninger, bestillingsvarer, mængderabat, osv. :)

Lotus Belle telte® er et registreret varemærke. Teltenes design er patenteret og beskyttet af EU's-designrettigheder. I Norden forhandles teltene udelukkende via www.lotusbelle.dk.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.

Godkend