Glamping handler om re-connection


I Lotus Belle mener vi, at mange af vi mennesker grundlæggende har behov for at re-connecte med naturen og hinanden, både fysisk, mentalt og spirituelt. Dette kan fx ske ved at tilbringe mere tid sammen venner og familie i naturen, og være til stede i nuet - fri fra det moderne samfunds krav og forventninger.


I Lotus Belle tror vi også på, at det at tilbringe mere tid sammen i inspirerende rum tæt på naturen mindsker fremmedgørelsen skabt af den moderne måde at leve på. Det er bevist, at cirkulære rum har en beroligende effekt på mennesket. Samtidig fremmer det følelsen af sammenhold, lighed og fællesskab i rummet, hvilket ræsonnerer med trosystemet hos de mongolske nomader, som opfandt Yurten i sin tid.


Kan Lotus Belle hjælpe flere til at genetablere forbindelsen til hinanden via ophold i mere hjemlige og naturlige omgivelser, så har vi nået vores mål.

Kontakt os

Kontakt os endelig, hvis du har forespørgsler om teltene, fremvisninger, bestillingsvarer, mængderabat, osv. :)

Lotus Belle telte® er et registreret varemærke. Teltenes design er patenteret og beskyttet af EU's-designrettigheder. I Norden forhandles teltene udelukkende via www.lotusbelle.dk.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.

Godkend